Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ημιυπαίθριοι κρετινισμού

Πρόκειται για την πιο τραβηγμένη μορφή της συνήθους πρακτικής.Η "τακτοποίηση"ημιυπαιθρίων και χώρων στάθμευσης που έγιναν αυθαιρέτως κατοικίες,καταστήματα κτλ,δεν έχει προηγούμενο.
Καλεί τους παρανομισαντες να πληρώσουν για να τακτοποιηθεί μια παρανομία που όμως ,αφού ο σχετικός νόμος δέν άλλαξε,εξακουλουθεί να είναι παρανομία.Αρα ισχύει το ότι θα πρέπει να το νομιμοποιήσουν και αν δέν γίνεται αυτό να το γκρεμίσουν.
Πρόκειται για την πιο εύγλωτη παρουσίαση της ανευθυνότητας και προχειρότητας της ΝΔ.Ο νόμος προφανώς θα εκπέσει απο τις προσφυγές,αλλα αυτοί θα προλάβουν να εισπράξουν,μιάς και οι αποφάσεις αυτές εκδίδονται στη χώρα μας σε μερικά χρόνια απο την προσφυγή.
Ειναι δύσκολο να βρείς λέξεις με μή υβριστικό περιεχόμενο για την υπόθεση αυτήν.Το λιγώτερο που μπορείς να το πεις ως κουτοπόνηρο-εξοργιστικό-βλακώδες.
Και βέβαια μη νομίζουμε οτι θα το καταργήσει το ΠΑΣΟΚ αν εκλεγεί,κι ας το υποσχέθηκε με χέρια και με πόδια.

1 σχόλιο:

  1. Τελικα ποιος φταιει Αντωνη,ο πολιτης που παρανομα εκλεισε τον υμιυπαιθριο,οι μηχανικοι που τους ειπαν κλειστο και δεν τρεχει τιποτα η το κρατος που ανεχεται τετοιες συμπεριφορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή