Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ημιυπαίθριος παλαιοκοματισμός

Ετσι έπεσε κι άλλος ένας μύθος.Οτι η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη έχει ορθή και εναλακτική περιβαλλοντική λογική και πρακτική.Με την εξωφρενική ιστορία των ημιυπαιθρίων πέταξε τη μάσκα και απέδειξε περίτρανα τι εκπροσωπεί.
Με το νομοσχέδιο που ανακοίνωσε προχθές νομιμοποιεί για σαράντα χρόνια(όσο ζεί δηλ. ένα κτίριο κλασικό)καραμινάτες παρανομίες ημιυπαιθρίων κλπ.Κάνει δηλαδή ότι και ο Σουφλιάς με τον νόμο του που κατήργησε η Μπιρμπίλη.Τους λέει "αφού κάνατε την παρανομία εγώ θα σας τακτοποιήσω νομικά,ώστε να μήν έχετε προβλήματα".Μ' άλλα λόγια¨"Έλληνα πολίτη συνέχισε να παρανομείς,έδώ είμαι εγώ".Κι όλα αυτά για να εξασφαλίσει ψηφουλάκια επιτηδίων,και μερικά εκατομυριάκια πρόσκαιρα έσοδα.Ελπίζω βέβαια το Συμβούλιο της Επιρατίας να έχει τα κότσια να κάνει το αυτονόητο,να το απορρίψει ως αντισυνταγματικό.
Η Τίνα Μπιρμπίλη βροντοφώναξε τι εκπροσωπεί:Την παλιά,σκουριασμένη Ελλάδα της μίζας,της παρανομίας ,της περιβαλλοντικής υποβάθμισης.Ότι εκπροσωπεί δια της τριαντάχρονης πρακτικής του το κόμμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου