Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ο προοθούμενος χουλιγκανισμός και η επικίνδυνοι αρμόδιοι

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έλεγε ότι στις Αφίδνες έγινε "εξονυχιστικός" έλεγχος των φιλάθλων και των λεωφορείων του Αρη που πήγαιναν στον τελικό Κυπέλου ποδοσφαίρου. Η νομοθεσία και τα εισητήρια στην πισω τους πλευρά γράφουν ότι γίνεται στην εισοδο του γηπέδου έλεγχος ταυτότητας και επικίνδυνων απαγορευμένων υλικών(αναπτήρες ,κερματα ,κροτίδες κλπ.)
Επειδή συμετείχα ,διαπίστωσα ότι κανένας έλεγχος δέν έγινε. Αν ήθελα μπορούσα άνετα να βάλω στο γήπεδο μέχρι και βαρύ οπλισμό. Στις Αφίδνες επίσης δέν έγινε κανένας απολύτως έλεγχος.Στο γήπεδο έμπαινε όποιος ήθελε και έκανε ότι ήθελε.
Η Σεκιούριτυ του Ενικού μας γηπέδου ήταν χούλιγκανς Παναθηναϊκοί και καμιά πενηνταριά κάφροι(κυρίως των "πρωταθλητών")κόντεψαν χωρίς έλεγχο και συλήψεις να βάλουν φωτιά τον αγώνα.
Ειναι προφανέστατο:Έτσι θέλουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.Οι Διοικούντες της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ ,της Αστυνομίας και της πολιτικής ηγεσίας, επιλέγουν την προστασία, την ασυλία και την ενίσχυση του χουλιγκανισμού γιατί απλούστατα τους αρέσει. Γιατί απλούστατα είναι οι ίδιοι πιό επικίνδυνοι απο τα παιδιά αυτά που έχουν σκοπό τους τη βία και την κολομαγκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου