Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Κρατήσεις θέσεων και ΟΣΕ

Αν πάρει κάποιος τηλέφωνο στο 1110 του ΟΣΕ ενημερώνεται ότι μπορεί να κάνει κράτηση θέσης. Αν προσπαθήσει όμως να το πράξει βλέπει τελικά ότι δεν γίνονται κρατήσεις. Κι' αυτό το περίεργο συμβαίνει εδώ και πάνω απο χρόνο.
Τώρα γιατί δεν γίνονται ή έστω γιατί δέν άλλαξε η αυτόματη ενημέρωση είναι ερώτημα που δεν υπάρχει απάντηση.
Εμείς βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι ένας δημόσιος φορέας απαξιώνεται απο αυτούς που αναλαμβάνουν διαρκώς να τον αναβαθμίσουν. Ο ΟΣΕ με τον σημαντικώτατο ρόλο του στην οικονομική ,περιβαλοντική και κοινωνική ανάπτυξη κάθε μέρα και χειροτερεύει. Και απ' ότι λένε οι "ειδήμονες" δέν φταίνε οι ανευθυνοϋπεύθυνοι του ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλα ο κρατικός του χαρακτήρας...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΣΕ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ 1110
    ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΟΣΕ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΕΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ Ή ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
    ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΟΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή